EKREM ; BAŞKAN mı ? ŞOVMEN mi ?

Ekrem IMAMOĞLU yaklaşık olarak 1 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı.Bu geçen 11 aylık zaman zarfında istanbula başkanlık mı yapmış şovmenlik mi yapmış gelin hep beraber irdeleyelim;

 İmamoglunun seçim kampanyasını hatırlarsanız en büyük sloganı HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK idi. Bende burdan soruyorum geçen bunca zaman diliminde neyi güzelleştirdiniz. Bize hangi şeylerin daha güzel olduğunu anlatabilecek bir allahın kulu var mı!! . Çıkın İstanbulu bir uçtan bir uca dolaşın memlekette hiç birşeyin değişmediğini göreceksiniz. Şimdi gelin İstanbula 11 ayda ne yapıldı!!! Bir bakalım:
Belediyeler arasında ve hatta bazı bakanlıklar arasında bile en büyük bütçeye sahip kurum  İBB''dir.Bu kadar büyük bütçe ile elle tutulur gözle görünür, ipe sapa gelecek icraatleri yok. Bu kadar devasal bütçe ile göz boyamak için yaptırdığı ufak defek işleride twetterda paylaşarak sadece şov yapıyor, avaneleride sanki istanbula ilk kez birşey yapılıyormuş gibi Ekremin şovunu izleyip mest oluyorlar (Gerçi bu avanelerde haklı, reis düşmanlığı gözlerini o kadar kör etmiş ki ,reisin öncülüğünde istanbulun çehresi değişirken onlar resmen kör olmuşlardı.) İBB 'nin bütçesi yıllık yaklaşık olarak 22 milyar tl . Bu kadar devasal bütçe yetersiz gelmiş olacak ki Ekrem 11 ayda İBB meclisinden tam 13 defa borçlanma yetkisi aldı. Bu kadar bütçe ile ne yapıldığı şuan muamma bakmayın siz twetterda şunu yaptık bunu yaptık demesine söylediklerinin çoğunun altı boş sadece avanelere karşı şov yapmak için paylaşılmış şeyler.
Bu şovmen ; seçim tekrarında ağzından " istanbul için kaybedecek bir dakikamız bile yok" lafını hiç eksik etmiyordu. Koltuğa oturduktan 2 3 ay sonra istanbul sağanak yağmura teslim olduğunda Ekrem efendinin bodrumda olduğu ortaya çıkmış. O gün istanbula gelip 1 gün sonra tekrar tatiline kaldığı yerden devam etmişti. Kendisini eleştirenlere de ben tatilimden vazgeçemem anlamına gelecek şeyler gevelemişti. Elâzığ depreminde de ülke olarak ciğerimiz yanıp yasımızı tuttuğunuzda da bu ŞOVMEN kayağa gitmiş, eleştirenlerede istanbul böyle bir başkana!!! alışacaklar demişti.
Ekrem efendi şovmenlik dışında üç maymunuda oynayıp kör sağır ve dilsiz olabiliyor. Sayın  Selçuk BAYRAKTAR''ın başkanı olduğu T3 vakfının İBB ile olan sözleşmesi üzerinden avanelerin atmadığı iftira kalmamıştı. Bunun üzerine  Selçuk beyde CNN de Ahmet HAKAN 'ın programında Ekrem efendiye seslenerek "çıkıp açıklama yapmalı doğruları kamuoyu ile paylaşmalı" dedi lakin o gün bugündür bizim Şovmenden ses seda yok üç maymunu oynayıp adeta ölü taklidi yapıyor.
 Yazılacak söylenecek o kadar çok şey var ki hangi birini yazalım şu CORONA surecindeki şovlarını yazsak ayrı bi kitap olur . Lafı fazla uzatmak istemiyorum ama yeri ve zamanı geldiğinde her yalanlarını her şovlarını her organize kötülüklerini yazacağız, konuşacağız.
 Son Söz olarak ;Ah BİNALİ YILDIRIM başkanım Ah çok özledik seni...


NOT:sevgili dostlar yazımı beğendiyseniz lütfen sayfamı takibe alıp paylaşırmısınız .tşk

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Corona ile Batı'nın İmtihanı

CHP ve DARBE

HDP ve İŞBİRLİKÇİLERİ